Адаптивне управління зоною обслуговування рухомих інформаційно-комунікаційних систем - Обод, І. І.; Черних, О. П.; Мальцев, О. С.; Майстренко, Г. В. (Системи управління, навігації та зв'язку, 2016)
У статті, на підставі аналізу енергетики радіолінії рухомих інформаційно-комунікаційних систем за умов поширення сигналу в залежності від складного виду забудов показано, що використання широкосмугових радіосигналів дозволяє адаптивно управляти зоною обслуговування рухомих інформаційно-комунікаційних систем, вибираючи необхідну базу радіосигналу, що дозволяє підвищити завадозахищеність розглянутих систем.
АДАПТИВНОЕ УПРАВЛЕНИЕ ЗОНОЙ ОБСЛУЖИВАНИЯ ПОДВИЖНЫХ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ СИСТЕМ
ADAPTIVE MANAGEMENT OF SERVICE AREA FOR MOBILE INFO-COMMUNICATION SYSTEMS
Keywords: енергетика радіолінії; рухома інформаційно-комунікаційна система