Переваги використання фреймворку REACT.JS у розробці навчальних веб-сайтів - Сухомлин, Д. (ХНУРЕ, 2024)
Фреймворк React.js відіграє ключову роль у спрощенні розробки та підтримки навчальних веб-сайтів. Він надає потужний інструментарій для створення динамічного та чуйного інтерфейсу, що є надзвичайно важливим у сучасному навчальному процесі.
Keywords: фреймворк React.js; навчальний веб-сайт