Автоматизована система керування вологозабезпеченістю сільськогосподарских культур при крапельному зволоженні - Пастушенко, В. Й.; Стеценко, А. М. (ХНУРЭ, 2009)
Розробляється структура, алгоритм роботи та пропонується технічна реалізація автоматизованої системи управління вологозабезпеченістю сільськогосподарських культур у межах модульної ділянки при крапельному зволоженні.
Keywords: cистеми крапельного зрошення; автоматизовані системи