Аналіз проблем використання SIEM систем - Сєвєрінов, О. В.; Чубенко, О. В. (НТУ «ХПІ», 2020)
Метою доповіді є аналіз проблем використання SIEM систем в системах захисту інформації. Проаналізовано доцільність, можливість та проблеми використання SIEM систем в малих і середніх підприємствах.
Keywords: системи управління безпекою; SIEM; вразливості