Дослідження ефективності використання методологій управління проектами - Неєлова, О. В. (My University, 2021)
Об'єкт дослідження — методології управління проектами. Мета дослідження — вирішення завдання вибору методології управління шляхом оптимізації змісту проекту. Метод рішення — порівняльний аналіз методологій управління проектів Agile та Waterfall, вирішення задачі п’ятикритеріальної оптимізації змісту проекту для вибору ефективної методології управління. В результаті дослідження отримано вирішення завдання вибору методології управління шляхом оптимізації змісту проекту.
Keywords: гнучкий підхід; оптимізація змісту; традиційний підхід; управління проектами; Agile; Waterfall; scrum