Розробка персонального менеджера доходів та витрат - Тетюшев, І. А. (My University, 2025)
Об’єктом роботи є технології та засоби автоматизації обліку персональних фінансів за допомогою вебзастосунків. Метою роботи є розробка функціонального вебзастосунку персонального менеджера доходів та витрат, який дозволяє користувачам ефективно контролювати власні фінанси, аналізувати структуру витрат і планувати бюджет. У роботі розглянуто основні етапи розробки: поставка задачі, вибір архітектури вебзастосунку, проектування бази даних, реалізація серверної та клієнтської частини, а також тестування функціональності У результаті роботи здійснена програмна реалізація персонального менеджера доходів та витрат.
Keywords: персональні фінанси; облік фінансів; фінансовий менеджмент