Використання теплових карт для покращення юзабіліті сайтів - Зарицький, Д. К.; Зелений, О. П.; Дейнеко, Ж. В. (ХНУРЕ, 2020)
В роботі визначено, що одним із важливих аспектів юзабіліті є здатність інтерфейсу орієнтувати відвідувача у інформаційному просторі інтернет-ресурсу. Проаналізовано способи цього орієнтування. Визначено, що одним з ефективних способів орієнтування відвідувачів на сторінках сайту є спосіб застосування інформаційних маркерів, побудованих на основі теплових карт, тобто візуалізація певної інформації здійснюється шляхом співвідношення кольорів.
Keywords: теплова карта