Онлайн-моніторинг активності користувачів сайту у реальному часі - Маслов, М. К.; Добровольський, О. О.; Філімончук, Т. В. (УмЖ, 2025)
Метою доповіді є наведення структури розподіленої інформаційної системи для реалізації проєкту, орієнтованого на збирання та аналіз активності користувачів сайту з подальшим відображенням її в реальному часі.
Keywords: розподілені інформаційні системи; API; аналіз активності користувачів сайту