Схема керування транспортними роботами на основі візуальних ознак - Коваленко, М. (ХНУРЕ, 2023)
Дана стаття спрямована на розробку структурної схеми керування транспортними роботами на основі візуальних ознак. Проведено аналіз існуючих методів керування транспортними роботами, які основані на методі візуальних ознак, що дозволило обрати для реалізації поставленої задачі метод самонавігації за точками орієнтиру на базі QR-кодів. Запропоновані апаратні модулі для реалізації системи керування та розроблено та описано принцип функціонування структурної схеми керування транспортними роботами в умовах виробництва з використанням QR-кодів.
Keywords: транспортний робот; QR-код; команди керування; структурна схема