Аналіз методів оптимізації роботи системи дистанційного навчання при навантаженні - Обривко, Є. В. (ХНУРЕ, 2025)
В роботі розглянуто актуальні питання оптимізації роботи систем дистанційного навчання при значних навантаженнях. Проаналізовано існуючі методи оптимізації, їх ефективність та особливості застосування, а також розглянуті підходи до визначення оптимальних параметрів конфігурації системи.
Keywords: дистанційне навчання