Вплив технологій цифрової економіки на ведення бізнесу - Гришко, С. В.; Давіденко, А. І. (ХНУРЕ, 2022)
Зараз світ перебуває на етапі четвертої промислової революції. Четверта промислова революція (Industry 4.0) - це концепція, яка передбачає розвиток і злиття автоматизованого виробництва, обміну даними та виробничих технологій в єдину систему з незначним втручанням людини у виробничий процес або без нього взагалі
Keywords: Industry 4.0; четверта промислова революція