Керування параметрами нанолазерів - Мачехін, Ю. П.; Курський, Ю. С.; Гнатенко, О. С.; Пуляєв, Ю. С. (ХНУРЕ, 2017)
Виконано огляд проблеми створення та стабілізації характеристик випромінювання нанолазерів.
Keywords: нанолазер; довжина хвилі