Веб-застосунок з використанням Web API для адміністрування кінотеатру - Попов, К. І. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка та реалізація веб-застосунку для ефективного адміністрування кінотеатру, що надасть зручний інтерфейс для взаємодії клієнтів та адміністрації закладу. У ході виконання кваліфікаційної роботи було спроєктовано та реалізовано повноцінний веб-застосунок, що складається з серверної частини (Backend) на базі ASP.NET Core Web API та клієнтської частини (Frontend) на Angular. Розроблено реляційну базу даних (MS SQL Server) для надійного зберігання інформації про фільми, сеанси, кінозали, клієнтів та адміністрацію. Реалізовано комплексний функціонал для управління цими сутностями, включаючи додавання, видалення та редагування даних. Важливим аспектом стало впровадження механізмів аутентифікації та авторизації користувачів з розмежуванням прав доступу за ролями за допомогою JWT-токенів. Frontend забезпечує зручний інтерфейс для перегляду розкладу фільмів та бронювання квитків для клієнтів, а також повний доступ до управлінського функціоналу для адміністрації.
Web Application Using the Web API for Cinema Administration
Keywords: кінотеатр; адміністрування кінотеатру; аутентифікація та авторизація користувачів