Розробка застосунку для моніторингу дій учасників конференції Zoom - Єременко, І. О. (My University, 2023)
Об’єктом роботи є питання моніторингу дій та стану учасників онлайн конференцій. Метою роботи є розробка застосунку для моніторингу дій учасників конференції Zoom. Було використано методи глибокого навчання для дослідження методів детекції обличчя, аутентифікації особи, аналізу емоцій, спираючись на відеопотоки, отримані за допомогою Zoom SDK. У результаті роботи здійснена програмна реалізація системи для моніторингу дій учасників відеоконференії.
Keywords: Zoom video SDK; детектування облич; аналіз емоцій; верифікація персони; deepface; глибокі нейронні мережі