Розробка мультимедійного інтерактивного посібника з малювання - Берладіна, А. А. (My University, 2025)
Мета кваліфікаційної роботи – розробити мультимедійний інтерактивний посібник з малювання. Для досягнення даної мети спочатку було проаналізовано вихідні дані, технічне завдання та загальний стан галузі електронних видань. Після цього було створено технологічну схему видання та обрано інструментальні засоби для виконання кваліфікаційної роботи. Було розроблено інформаційну структуру видання, створено його модульну сітку та розроблено графічний дизайн основних елементів. Було виконане наповнення видання інформацією та створення навігаційної системи. А також було виконане тестування готового видання. Результатом виконання кваліфікаційної роботи є мультимедійний інтерактивний посібник, готовий до використання.
Keywords: мультимедійне електронне видання; посібник з малювання; література з малювання; аудіоінформація; інтерактивні зображення; відеоінформація