Розробка автоматизованої системи вимірювання параметрів мікроклімату у виробничих приміщеннях - Ігнатенко, Д. В.; Боцман, І. В. (НУХТ, 2020)
Автоматизовані системи вимірювання параметрів мікроклімату у виробничих приміщеннях дозволяють отримувати точну та детальну інформацію про поточний стан повітря безпосередньо в місці їх розташування. Вони знаходять досить широке застосування у різних сферах життєдіяльності, де необхідний моніторинг температури, вологості, атмосферного тиску та рівня вуглекислого газу. Метою даної роботи є розробка портативного цифрового пристрою для контролю параметрів мікроклімату у виробничих приміщеннях.
Keywords: автоматизовані системи вимірювання; контроль мікроклімата; виробничі приміщення