Нейромережева система ідентифікації персоналу підприємства - Паскарюк, Д. О. (My University, 2020)
Метою роботи є розробка архітектури та практична реалізація нейромережевої системи для ідентифікації персоналу підприємств різного профілю та рівней. Предметом дослідження є підвищення ефективності нейромережевої системи ідентифікації персоналу підприємства. В магістерській атестаційній роботі проведено аналіз існуючих архітектур нейромережевих систем та методів ідентифікації, досліджено процес розпізнавання образів системою ідентифікації об’єктів на зображеннях та у реальному часі. Розроблена нейромережева система ідентифікації персоналу підприємства, здатна розпізнавати обличчя, індивідуальні ознаки та емоції людини.
Keywords: архітектура нейронних мереж; глибоке навчання; ідентифікація об’єктів; нейромережева система; нейронні мережі