Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни „Системи адаптації роботів” для студентів усіх форм навчання напряму 6.050201 “Системна інженерія” Частина 1 - Бронніков, А. І.; Цимбал, О. М. (ХНУРЕ, 2013)
Одним з найперспективніших напрямків розвитку є застосування гнучких виробничих систем. Використання комп’ютеризованих інтегрованих систем у функціонуванні сучасного виробництва має за мету розв’язання методологічної задачі інтеграції виробничих систем у вирішенні повсякденних та перспективних задач. Практичне розв’язання цих задач залежить від якості підготовки фахівців, здатних створювати технічні рішення, що відповідають вимогам автоматизації обробки технологічної інформації, виключають дублювання інформації, забезпечують інформаційну сумісність та ефективність керування.
Keywords: комп`ютерний зір; OpenCV; Visual Studio