Порівняльний аналіз дронів для розмінування українських територій - Довбня, М. (ХНУРЕ, 2024)
Нині в Україні не має жодного власного зразка робота-сапера, який пройшов повний цикл випробувань та виготовляється серійно. Від закордонних партнерів в Україну у обмеженій кількості вже надішли такі зразки роботизованих комплексів розвідки та розмінування як Talon, Andros F6A, Codham, Digital Vanguard ROV.
Keywords: дрони; розмінування; роботизовані комплекси