Методи обробки трафіку в реальному часі з використанням мереж Петрі - Калюга, В. В. (My University, 2022)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка методу обробки трафіку в реальному часі з використанням мереж Петрі. У ході виконання кваліфікаційної роботи розроблено метод передачі трафіку за розкладом у комутаторах, що забезпечує доставку кадрів реального часу одержувачу у призначені моменти часу за розкладом, що встановлюються заздалегідь для кожного вихідного порту комутатора. Застосування методу сприяє усуненню тимчасових конфліктів різнорідного трафіку, повністю виключаються втрачені кадри, які не потрапляли до тимчасового вікна захисника по ТТЕ, підвищується пропускна здатність мережі, а також відсутнє підвищення завантаження комутатора.
Real-Time Traffic Processing Methods Using Petri Nets
Keywords: TTE, Ethernet, мережі Петрі, цифрровий автомат, імітаційне моделювання, FPGA