Розробка застосунку для електронного медичного запису - Малахова, А. Р. (My University, 2025)
Обʼєктом роботи є система електронного медичного запису з можливістю бронювання прийомів до лікаря. Метою роботи є розробка вебзастосунку, що дозволяє пацієнтам записуватись на прийом до лікаря, керувати своїми візитами, а адміністраторам – управляти розкладом, переглядати список пацієнтів і редагувати профілі лікарів. Було створено вебплатформу для електронного медичного запису з двома рівнями автентифікації: для пацієнтів та адміністраторів. Реалізовано систему бронювання, перегляду й керування прийомами. Клієнтська частина розроблена з використанням React.js, серверна частина – на Node.js і Express.js, база даних – MongoDB. У результаті роботи створено повнофункціональний вебзастосунок, який дає змогу ефективно організувати процес запису до лікаря, автоматизувати адміністративну роботу та забезпечити зручність як для пацієнтів, так і для персоналу медичного закладу.
Keywords: електронний медичний запис; мерn-стек; react; система бронювання прийомів