Дослідження методів підвищення роздільної здатності тепловізійних систем на основі наноструктур - Смирнов, Е. О. (ХНУРЕ, 2022)
Об'єкт дослідження – тепловізор, його фізичні та технічні характеристики, явище роздільної здатності. Мета роботи – дослідження метода підвищення роздільної здатності тепловізійних систем. Метод – аналіз літератури, комп’ютерне моделювання та проектування Актуальність: У дипломному проекті розглянуті типові тепловізійні системи їх основні характеристики та методи збільшення дальності дії тепловізійних систем.
Keywords: ТЕПЛОВІЗОР, РОЗДІЛЬНА ЗДАТНІСТЬ, МАТЕРІАЛ, ФОТОПРИЙМАЧ, ХАРАКТЕРИСТИКА, НАНОСТРУКТУРА