Графічний спецпроцесор для системи візуалізації - Гусятин, В. М.; Остроушко, А. П.; Янковский, А. А.; Филимончук, М. А. (My University, 2001)
Винахід відноситься до обчислювальної техніки, тренажерів різноманітного призначення, а також може бути використаний в телевізійній техніці. Графічний спецпроцесор для систем візуалізації містить блок завдання вхідних параметрів, блок керування, перший, другий, третій блоки перетворення координат, перший, другий, третій логарифмічні перетворювачі, перший, другий функціональні перетворювачі, перший, другий адресні формувачі, блок формування лінії нескінченно віддалених точок, блок пам'яті, блок обробки метеоумов.