Формування моделі прийняття управлінських рішень на прикладі ТОВ “МЕТРО КЕШ ЕНД КЕРІ УКРАЇНА” - Козак, К. С. (My University, 2022)
На базі часових рядів об'єму запасів набуті прогнозних значень і оцінки точності прогнозу з використанням методів простого і експоненціального згладжування. Прогнозні припущення про подальше удосконалення роботи – вдосконалення технології управління на підприємстві шляхом створення комплексної системи прогнозування. Отримані результати можуть бути впроваджені у практичну діяльність суб’єктів господарювання, яким необхідно покращити моделі прийняття правлінських рішень та реорганізувати виробничу діяльність з метою отримання вищого прибутку.