Рекомендаційна система підбору комп’ютерної технки на основі аналізу даних - Урняєва, І. А.; Гаджиєв, Е. Р. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є розробка компонентів рекомендаційної системи підбору комп’ютерної техніки для магазину комп’ютерної техніки, яка включає в себе автоматизацію процесу продажу комп'ютерної техніки, а саме розміщення замовлень, контроль за їх виконанням та рекомендацію товарів на основі їх актуальності.
Keywords: продаж комп'ютерної техніки; розміщення замовлень