Захист прав інтелектуальної власності у мережі інтернет: світовий досвід та вітчизняні перспективи - Атаманова, Ю. Є. (Право, 2014)
У статті викладені основні підходи до захисту авторських та суміжних прав, порушених у мережі Інтернет, що склалися в різних країнах. Висвітлено проблеми та обговорювані пропозиції до удосконалення в Україні стану законодавчого забезпечення реалізації відповідальності за порушення прав інтелектуальної власності в Інтернет-мережі. // The article is devoted to the study of issues that arise in the field of regulation of business entities providing tourist services related to the lack of proper definition in the terminology used in various normative legal acts. Pay attention to the definition of such a basic concept as "tourist".
Keywords: веб-сайт; авторські та суміжні права; відповідальність власника сайту; відповідальність провайдера; website; author's and adjacent rights; responsibility of the owner of the site; provider's responsibility