Особливості створення графіки в стилі PIXEL ART - Денисов, О. (ХНЕУ, 2024)
Pixel art сьогодні переживає різке відродження в сучасному творчому ландшафті. Наша мета -розглянути напрямок Pixel Art у сучасному просторі розробки відеоігор, дослідити причини його виникнення, вплив на індустрію та переваги, які цей інструмент пропонує сьогодні.
Keywords: Pixel art; створення графіки