Інтерфейсні рішення для регуляції споживання контенту на стрімінгових платформах - Галантюк, В.; Дейнеко, Ж. (ХНЕУ, 2026)
В умовах прискореного темпу життя та постійних технологічних змін, що нерідко супроводжуються зростанням рівня тривожності, перегляд серіалів і фільмів для багатьох користувачів стає доступним способом психологічного розвантаження. Саме тому популярність SVOD-сервісів (Subscription Video on Demand) стрімко зростає. Сучасний ринок характеризується появою численних платформ, орієнтованих на окремі культурні регіони та специфічні аудиторії. В умовах жорсткої конкуренції сервіси прагнуть вирізнятися за рахунок унікальних функціональних рішень, персоналізації інтерфейсу та ексклюзивного наповнення медіатеки
Keywords: SVOD-сервіс; медіатека