Правове забезпечення сертифікації фітнес браслетів Apple Watch як медичних виробів - Пашков, В. М. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2021)
У науковій роботі досліджується правове забезпечення сертифікації фітнес браслетів apple watch як медичних виробів. // The scientific work investigates the legal support for the certification of fitness watch apple watch as medical devices.
Keywords: правове забезпечення; сертифікація медичних виробів; legal support; certification of medical devices