Система автоматичної перевірки навичок роботи з AWS - Томашевська, А. В. (My University, 2022)
Мета роботи – опис системи перевірки навичок роботи студентів та розробка нових завдань. Розглянуто розвиток хмарних технологій на сучасному ринку та тенденції їх використання. Розроблені завдання для перевірки навичок студентів різної складності та з використанням різних сервісів платформи Amazon Web Services. Розглянуто приклади завдань на основі роботи з сервісом для створення та підтримки віртуальних машин EC2.
Keywords: перевірка навичок роботи; розробка нових завдань