Розробка мультимедійного симулятора торгівлі з синхронізацією з біржовими даними - Ковальов, Т. С. (My University, 2023)
Об’єкт дослідження – методи створення мультимедійного симулятора торгівлі фінансовими активами з синхронізацією з біржовими даними. Мета роботи – дослідити різні методи розробки мультимедійного симулятора торгівлі, зосереджуючись на можливостях створення інноваційного навчального інструмента для трейдерів. Робота передбачає вивчення теоретичних основ створення симулятора, проведення математичних аналізів та експериментів для визначення його можливостей та обмежень, а також розробку функціональності симулятора для синхронізації з біржовими даними. Результатом роботи буде створення мультимедійного симулятора торгівлі, який дозволить користувачам проводити повноцінну торговельну діяльність в реальному часі. У роботі проведено аналіз технічних вимог до симулятора та вивчено потреби користувачів в такому інструменті. Досліджено технічні аспекти симуляції торгівлі та методи синхронізації з біржовими даними. Також розглянуто технічні основи підбору індивідуального стилю торгівлі для користувачів симулятора
Keywords: мультимедійний симулятор; фінансові активи; трейдер