Розробка вебресурсу для швидкого кредитування фізичних осіб засобами Wordpress - Столяренко, Н. В. (My University, 2022)
Об’єктом роботи є розробка вебресурсу засобами Wordpress. Метою роботи є розробка вебресурсу для швидкого кредитування фізичних осіб засобами Wordpress . Під час розробки вебресурсу були використані наступни технології: для Frond-end частини проєкту використано CSM Wordpress. Для розробки плагін калькулятор було використано JavaScript, jQuery, PHP. У якості СУБД було використано MySQL. У результаті роботи здійснена програмна реалізація вебресурсу для швидкого кредитування фізичних осіб
Keywords: розробка вебресурсу засобами wordpress; розробка плагина калькулятор; javascript; jquery; php; мова запитів sql