Аналіз алгоритмів пошуку в структурі даних для створення зручного механізму опитування користувачів мереж - Абраменко, Р. О. (My University, 2020)
Об’єктом дослідження є кластеризація даних. Метою роботи є аналіз алгоритмів пошуку в структурі даних для створення зручного механізму опитування користувачів мереж та побудова програмної системи за результатами аналізу. Предметом дослідження є методи кластеризації для аналізу алгоритмів пошуку в структурі даних опитувань.
Keywords: аналіз даних; структура даних; алгоритм Хамелеон; кластеризацiя; метод k-найближчих сусідiв; побудова графа