За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Застосування методу скінченних сум Фур’є для відновлення функцій, заданих у областях з накладаннями

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2020

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

В даній роботі розглядаються теоретичні відомості, а також наведена практична частина, в якій розв’язано декілька тестових задач на відновлення функції з носієм у областях з накладаннями кругів, еліпсів та квадратів. Також у додатку до роботи є програма, розроблена у системі комп’ютерної математики «Mathcad» для розв'язання задач подібного типу.

Опис

Ключові слова

комп’ютерна томографія, метод скінченних сум, ряди Фур’є, ядро фейєр, коефіцієнти Фур’є, перетворення Радона, відновлення функцій

Бібліографічний опис

Стародубець А. О. Застосування методу скінченних сум Фур’є для відновлення функцій, заданих у областях з накладаннями : записка до атестаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 124 Системний аналіз / А. О. Стародубець ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2020. – 109 с.

DOI