За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Розв’язання задачі Пуассона в прямокутній області методом НІДР (зведення до системи нелінійних інтегро-диференціальних рівнянь)

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2020

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Атестаційна робота присвячена дослідженню методу НІДР, знаходження точних оцінок наближення диференційовних функцій, знаходження сталих для розрахунку наближеного розв’язку задачі Пуассона, обґрунтування методу НІДР для випадку кручення стержня прямокутної форми в перерізі, що зво-диться до нелінійної інтерлінації, системи нелінійних інтегро-диференціальних рівнянь, розробка алгоритмів розв'язання крайових задач методом НІДР у випа-дку прямокутної області дослідження, надання результатів обчислення, порів-няно з точним розв’язком задачі Пуассона

Опис

Ключові слова

метод НІДР, задача Пуассона, крайові умови, задача Діріхле, система нелінійних інтегро-диференціальних рівнянь

Бібліографічний опис

Семикіна А. А. Розв’язання задачі Пуассона в прямокутній області методом НІДР (зведення до системи нелінійних інтегро-диференціальних рівнянь) : пояснювальна записка до атестаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 113 Прикладна математика / А. А. Семикіна ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2020. – 56 с.

DOI