За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Дослідження оптимального методу скінченних елементів при розв’язанні крайової задачі кручення стержня

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2020

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Атестаційна робота присвячена глибокому дослідженню оптимального методу скінченних елементів, знаходження точних оцінок наближення диференційовних функцій та рівнянь, відповідних класів за допомогою кусочно-поліноміальних і узагальнених кусочно ермітових інтерлінантов, створення методу ОМСЕ, його обґрунтування для випадку, зводиться до лінійної інтерлінації, розв'язання крайових, розробка алгоритмів задач методом ОМСЕ в разі прямокутних елементів та прямокутних елементів у формі кутка, дослідження симетрично-крайових задач, що виникають при вирішенні крайових задач методом ОМСЕ.

Опис

Ключові слова

оптимальний метод скінченних елементів, класичний метод, метод Рітца, задача Діріхле, рівняння Пуассона

Бібліографічний опис

Кобозєв В. К. Дослідження оптимального методу скінченних елементів при розв’язанні крайової задачі кручення стержня : пояснювальна записка до атестаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 113 Прикладна математика / В. К. Кобозєв ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2020. – 64 с.

DOI