Публікація:
Застосування методу двобічних наближень на основі використання функції Гріна до розв’язання еліптичних крайових задач з ізотонними нелінійностями

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2020

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Атестаційна робота присвячена дослідженню застосування методу двобі-чних наближень на основі використання функції Гріна до розв’язання крайових задач для еліптичних диференціальних рівнянь з ізотонними нелінійностями, які застосовуються при математичному моделюванню процесів міграції, та дос-лідженню залежності отриманого розв’язку від параметрів та геометрії області вихідної задачі. У якості геометрії області у роботі розглядались коло та прямо-кутник. Попередньо були доведені існування та єдиність розв’язку розглядува-ної крайової задачі. Усі розрахунки та графічне представлення результатів були здійснені за допомогою математичного пакету «Mathematica 10».

Опис

Ключові слова

функція Гріна, інтегральне рівняння, конусний відрізок, ізотонність, задача Діріхле, напівупорядкованність

Бібліографічний опис

Границя Ю. А. Застосування методу двобічних наближень на основі використання функції Гріна до розв’язання еліптичних крайових задач з ізотонними нелінійностями : пояснювальна записка до атестаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 113 Прикладна математика / Ю. А. Границя ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2020. – 51 с.

DOI