За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Методи ймовірнісного висновку в мережах Байєса

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2020

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Метою атестаційної роботи є дослідження мереж Байєса, методів ймовірнісного висновку в даних мережах, зокрема, огляд на LS-метод, алгоритм його роботи та його практичне застосування. У ході виконання атестаційної роботи розглянуті дискретні мережі Байєса, їх класифікація та сфера застосування. Зроблен огляд на методи побудови ймовірнісного висновку в мережах Байєса, зроблен поетапний опис роботи LS-методу та змодельована ситуація в мережі Байєса, для якої були виконані розрахунки за допомогою LS-методу та іншого програмного продукту. Зроблен порівняльний аналіз результатів моделювання.

Опис

Ключові слова

мережа Байеса, архітектура, LS-метод, об’єднане дерево, ймовірнисний висновок

Бібліографічний опис

Крікун А. О. Методи ймовірнісного висновку в мережах Байєса: пояснювальна записка до атестаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 123 Комп'ютерна інженерія / А. О. Крікун; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2020. – 80 с.

DOI