За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Методи проектування програмного та інформаційного забезпечення об'єктно-орієнтованих баз даних

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2020

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Метою атестаційної роботи є дослідження методів проектування та інформаційного забезпечення об’єктно-орієнтованих баз даних, з’ясування того, як ведення об’єктно-орієнтованої бази даних вплине на процес розробки програмного забезпечення, які переваги та недоліки будуть виявлені. У ході виконання атестаційної роботи було розглянуто що таке об’єктно-орієнтована парадигма програмування, які популярні об’єктно-орієнтовані системи управління базами даних існують, розглянуті основні етапи проектування об’єктно-орієнтованої бази даних, розроблена модель проектування програмного та інформаційного забезпечення, фізична модель ООБД.

Опис

Ключові слова

об’єктно-орієнтована парадігма, база даних, об’єктно-орієнтована база даних, клас, атрибут, об’єкт

Бібліографічний опис

Гонтарєва Д. В. Методи проектування програмного та інформаційного забезпечення об'єктно-орієнтованих баз даних : пояснювальна записка до атестаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 123 Комп'ютерна інженерія / Д. В. Гонтарєва ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2020. – 78 с

DOI