За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Стан та перспективи розвитку інноваційної сфери України

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2018

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

НДІ ПЗІР НАПрН України

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Сталий розвиток економіки неможливий без активізації інноваційної діяльності. Інноваційна система країни дозволяє поєднати економічні та соціальні відносини, знання та технологічні інновації. Інноваційність є визначальною характеристикою сучасних науково-технічних, виробничих, соціально-економічних та інших суспільних процесів. Ефективний інноваційний потенціал – це не тільки шлях динамічного розвитку та успіху, але й засіб забезпечення безпеки та суверенітету країни, її конкурентоспроможності у сучасному світі. Протягом багатьох століть багаті природні ресурси означали стабільність і процвітання для держави. Однак у ХХ-ХХІ століттях така закономірність вже не є очевидною.

Опис

Ключові слова

інноваційна система, новітніх технологій

Бібліографічний опис

Чайка Д. Ю. Стан та перспективи розвитку інноваційної сфери України / Д. Ю. Чайка // Правова наука та інноваційна діяльність в умовах євроінтеграційних процесів : зб. матеріалів круглого столу, 8 червня 2018 р. – Харків : НДІ ПЗІР НАПрН України, 2018. – С. 128–133.

DOI