За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Спосіб мережної обробки даних спільних інформаційних систем (UA143409)

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2020

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Спосіб мережної обробки даних спільних інформаційних систем, який полягає в тому, що за допомогою первинного та вторинного радіолокаторів випромінюють синхронізовані за часом мережі інформаційних систем зондуючі сигнали та сигнали запиту, приймають ехо-сигнали та сигнали відповіді, виявляють ці сигнали, здійснюють первинну та вторинну обробку даних і формують єдину інформаційну посилку споживачам, який відрізняється тим, що поєднують сигнальні дані первинного та вторинного радіолокаторів та здійснюють сумісний супровід повітряних об'єктів, на основі проведення первинної та вторинної обробки даних, за поєднаними сигнальними даними первинного та вторинного радіолокаторів.

Опис

Ключові слова

спосіб, мережна обробка даних, обробка даних, інформаційна система

Бібліографічний опис

Пат. 143409 МПК G01S 13/02 (2006.01). Спосіб мережної обробки даних спільних інформаційних систем / І.І. Обод, І.В. Свид, Г.Е. Заволодько, Д.Б. Павлова, О.В. Воргуль; власник Харківський національний університет радіоелектроніки. – № u202001364; заявл. 28.02.2020; опубл. 27.07.2020, Бюл. № 14. – 4 c.

DOI