За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Актуальні проблеми розбудови інноваційної інфраструктури регіону

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2018

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

НДІ ПЗІР НАПрН України

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Соціально-економічні перетворення та трансформаційні процеси, які відбуваються в національній економіці, неможливі без формування культури підприємництва, що стає пріоритетним напрямком вумовах децентралізації державного управління та глобалізації економіки. Упроекті Стратегії інноваційного розвитку України на 2010-2020 роки, розробленій МОН України,виділяється 5 цільових сегментів, кожен з яких потребує власного підходу до регулювання:малі інноваційні підприємства та стартапи, середні і великі ІТ та R&D компаніям, середні та великі промислові компанії,наукові установи, університети, та держава, але також доцільно включити до цього переліку регіони, як одного з визначальних учасників, що впливає на формування ефективної моделі сталого розвитку.

Опис

Ключові слова

багаторівневе управління, регіональної інноваційної політики

Бібліографічний опис

Навроцький О. О. Актуальні проблеми розбудови інноваційної інфраструктури регіону / О. О. Навроцький, М. С. Свіденська // Правова наука та інноваційна діяльність в умовах євроінтеграційних процесів : зб. матеріалів круглого столу, 8 червня 2018 р. – Харків : НДІ ПЗІР НАПрН України, 2018. – С. 103-107.

DOI