За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Метод відеодерматоскопії при оцінці стану шкіри під час атопічного дерматиту

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2020

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

WayScience

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Візуальний аналіз дерматоскопічного зображення дозволяє лікарю зробити попередній висновок про стан шкіри, але даний метод володіє значною часткою суб'єктивності, що знижує ефективність і достовірність при спостереженні за перебігом захворювання в динаміці. В роботі розглянуті колірні характеристики відеодерматоскопічних зображень уражених ділянок шкіри з атопічним дерматитом. Дані аналізу дозволяють оцінити інтенсивність і динаміку запальних процесів в уражених ділянках шкіри.

Опис

Ключові слова

відеодерматоскопія, атопія, дерматит

Бібліографічний опис

Ісаєва О. А. Метод відеодерматоскопії при оцінці стану шкіри під час атопічного дерматиту/ О. А. Ісаєва, О. Г. Аврунін, О. О. Трубіцин // Матеріали IІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Інтеграція освіти, науки та бізнесу в сучасному середовищі: літні диспути». - Дніпро, Україна, 2020. - С. 216-219.

DOI