За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Інформаційна мережа систем спостереження повітряного простору

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2020

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

ФОП Вишемирський В. С.

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Інформаційне забезпечення (ІЗ) в значній мірі визначає якість рішень задач системою контролю повітряного простору. Еволюція систем спостереження (СС) призводить до побудови об'єднаних СС, розосереджених на певній ділянці контрольованого простору та поєднаних у мережу. Така еволюція вмотивована можливістю об’єднання великого обсягу даних, одержуваних елементами СС, що працюють незалежно один від одного і володіють певною мірою взаємодоповнюючими даними. Завдання полягає в точному відображенні навколишнього оточення і своєчасному виявлення змін в ньому. Такий супровід повітряних об'єктів (ПО) являє собою загальновідому системну концепцію, що довела свою корисність при вирішенні прикладних задач практично у всіх розвинених державах.

Опис

Ключові слова

інформаційне забезпечення, повітряний простір, система спостереження, інформаційна мережа

Бібліографічний опис

Козирев С. Р. Інформаційна мережа систем спостереження повітряного простору / С. Р. Козирев, І. І. Обод, І. В. Свид // Молодь у світі сучасних технологій за тематикою: Використання інформаційних та комунікаційних технологій в сучасному цифровому суспільстві: матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (4-5 червня 2020 р., м. Херсон). – Херсон : Видавництво ФОП Вишемирський В. С., 2020. – С. 398–401.

DOI