За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Використання Інтернету речей у телекомунікаціях

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2020

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

ФОП Вишемирський В. С.

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Такі галузі бізнесу, як сільське господарство, роздрібна торгівля, комунальні послуги та інші, широко впроваджують рішення IoT для підвищення ефективності праці та безпеки їх співробітників на робочому місці. Поява IoT в телекомунікаційних компаніях покаже його потенціал для вдосконалення бізнес-процедур та отримання більшого доходу. Щоб скористатися цими новими можливостями, телекомунікаційні компанії повинні розробити інноваційні методи та програми для монетизації рішень IoT. IoT дозволяє телекомунікаційним компаніям ефективно та доступно керувати зміною моделей використання мережі, більш ефективно контролювати та планувати технічне обслуговування, оптимізувати пропускну здатність, а також покращити обслуговування клієнтів за рахунок скорочення відхилених викликів та часу очікування служби.

Опис

Ключові слова

IoT, інтернет речей, телекомунікації

Бібліографічний опис

Фоменко В. Д. Використання Інтернету речей у телекомунікаціях / В. Д. Фоменко, Л. Ф. Сайківська // Молодь у світі сучасних технологій за тематикою: Використання інформаційних та комунікаційних технологій в сучасному цифровому суспільстві: матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (4-5 червня 2020 р., м. Херсон). – Херсон: Видавництво ФОП Вишемирський В. С., 2020. – С. 223–224.

DOI