За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Розв’язок задачі Пуассона в прямокутній області методом НІДР (зведення до системи нелінійних інтегродиференціальних рівнянь

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2020

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

ХНУРЕ

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Один із підходів ґрунтується на використанні системи нелінійних інтегро-диференціалів рівнянь (метод НІДР), сформульованої в загальному вигляді в роботах Литвина О.Н. У цій роботі представлений один із можливих підходів до впровадження методу НІДР. Суть цього підходу полягає в тому, що в структурі наближеного рішення методу НІДР всі функції підтримки вважаються знайденими і константами, що призводить до необхідності вирішення нелінійних систем інтегро-диференціальних рівнянь.

Опис

Ключові слова

система інтегро-диференціальних рівнянь, диференціальне рівняння, початкове наближення

Бібліографічний опис

Семикіна А. А. Розв’язок задачі Пуассона в прямокутній області методом НІДР (зведення до системи нелінійних інтегродиференціальних рівнянь) / А. А. Семикіна, В. К. Кобозєв // Радіоелектроніка та молодь у ХХІ столітті : матеріали 24-го Міжнародного молодіж. форуму, 7-9 квітня 2020 р. – Харків : ХНУРЕ, 2020. – Т. 7. – С. 109–110.

DOI