За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Реформування місцевого самоврядування – шлях подолання проблем публічної влади в Україні

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2010

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Вид-во Асоціації докторів наук з державного управління

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

У сучасному суспільстві назріла необхідність переходу до нового типу економічного зростання. Генерувати якісні зрушення як з метою виробництва, так і в самому виробництві може тільки людина. У зв’язку з цим на перше місце в системі факторів економічного зростання виходять проблеми соціально-трудових відносин у най- ширшому розумінні, які саме і є предметом соціальної взаємодії; це – ефективне управління працею, загальноосвітня й професійна підготовка та безперервний розвиток економічно активного населення, мотивація праці, гідна людини якість життя.

Опис

Ключові слова

економічне зростання, соціально-трудові відносини, ефективне управління працею

Бібліографічний опис

Мельников О. Ф. Реформування місцевого самоврядування – шлях подолання проблем публічної влади в Україні / О. Ф. Мельников, М. М. Кононенко // Публічне управління: теорія та практика : зб. наук. пр. – Х. : Вид-во Асоціації докторів наук з державного управління, 2010. – № 1. – С. 164 – 169.

DOI