За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Інформаційна складова галузі соціальної сфери

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2013

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

У статті визначена інформаційна складова галузі соціальної сфери – житлово-комунальне господарство. У роботі з’ясовано, що одним із основних напрямів удосконалення державного управління житлово-комунальним господарством в умовах реформування є створення дієвої системи моніторингу стану житлово-комунального господарства. Основою оптимізації і структурування системи моніторингу є запровадження інформаційної бази даних про стан житлово-комунального господарства. Формування інформаційної системи збору, опрацювання та передачі даних дозволить органам державної влади та місцевого самоврядування оперативно аналізувати та оцінювати ситуацію в житлово-комунальному господарстві. Розробка та створення інформаційної системи пов’язані з необхідністю отримання актуальної та достовірної інформації про фінансово-господарську діяльність комунальних підприємств, споживачів комунальних послуг, стан основних фондів житлово комунального господарства.

Опис

Ключові слова

соціальна сфера, реформування житлово-комунального господарства, інформаційна система

Бібліографічний опис

Мельников О. Ф. Інформаційна складова галузі соціальної сфери / О. Ф. Мельников, В. О. Букіашвілі // Економіка будівництва і міського господарства. – 2013. – 9 т. – №2. – С. 109-114.

DOI