За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Дослідження методів підвищення ефективності розробки додатків з модульною архітектурою на платформі NodeJS

Немає доступних мініатюр

Дата

2019

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Метою атестаційної роботи є розробка архітектури додатків з модульною структурою для платформи Node.JS, яка забезпечує підвищену ефективність та прискорення. У ході виконання атестаційної роботи було розроблено додатки для дослідження ефективності та продуктивності архітектурних рішень, створених із використанням програмної платформи Node.js, а також проаналізовано вплив багатопоточності та наявності індексування полів таблиць БД при пошуку даних на час обробки запиту у наведених архітектурних рішеннях.

Опис

Ключові слова

NODE.JS, JAVASCRIPT, веб-додаток, THREAD, HTTP, FS, MVC, HMVC

Бібліографічний опис

Росляков І. М. Дослідження методів підвищення ефективності розробки додатків з модульною архітектурою на платформі NodeJS : пояснювальна записка до атестаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 123 Комп'ютерна інженерія / І.М. Росляков ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2019. – 71 с.

DOI