За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Теорія забезпечення гідної праці державних службовців України

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2019

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Промарт

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Монографію присвячено формулюванню теоретичних засад функціонування правового механізму забезпечення гідної праці державних службовців України в сучасних умовах. У науковій праці розроблено узагальнене наукове розуміння концепції гідної праці держслужбовців та критеріїв цієї праці, комплексно викладено концептуальну сутність правового механізму забезпечення гідної праці держслужбовців і особливостей його функціонування. Уточнено роль органів виконавчої влади, судових органів і системи соціального партнерства у вказаному правовому механізмі. Особлива увага приділена виявленню загальних актуальних проблем забезпечення гідної праці на державній службі та формулюванню низки авторських пропозицій стосовно вирішення цих проблем у процесі триваючої реформи національного трудового законодавства. Видання розраховане на юристів, наукових і практичних працівників, аспірантів, здобувачів вищої освіти, державних службовців і на широке коло читачів, які цікавляться проблемами забезпечення гідної праці державних службовців в Україні.

Опис

Ключові слова

гідна праця, трудове право, трудові права, державна служба, державні службовці, забезпечення гідної праці

Бібліографічний опис

Панченко М. В. Теория обеспечения достойного труда государственных служащих Украины : монографія / М. В. Панченко. – Харків : Промарт, 2019. – 440с.

DOI